Thursday, 23 February 2012

saya kena attack!

ingat kan tak kena, rupa nya kena teruk jugak!
haihh, hari ney hari saya,
esok lusa korg bersedia yerr..
tepung plus telur plus, ntah ape lah yang dorg baling tadi.
sumpah terkejut.
i cuma nak temankan roomate i g toilet,
but suddenly i nampak kawan i hold a camera.
i just wondering, dah kenapa dye ney bwk camera masuk bilik air..
rupe nyaa..
bushhhhh, hah amek kaw!
sedap di goreng dah saya malam ney..
sayang korang lahh!
dua tahun kene simbah ngan tepung n telur.
banyak ronokk!
tak pasal pasal kene mandi tengah malam..
thanks sebab teman kan dhiya kt toilet td.
terharu ney ada org temankan mandi..
ahah
btw, u girls are awesome.
who's next?
i will start my plan for all your birthday..
just wait and see and enjoy and please don't be cry.
hahaha gelak jahat

Saturday, 18 February 2012

i want them right now..

freaking miss my family
rindu semuaaa :'(
rindu ayah punya hug
rindu ibu suap makan
rindu nak jamming ngan abang
rindu nak gaduh ngan syahmi
rindu nak peluk cium lisa 

NAK BALIKK !
 
 
 



ways to win girl's heart

bukan mudah nak buat kami suka
bukan mudah nak buat kami jatuh cinta
bukan mudah nak buat kami sayang
bukan mudah nak buat kami benci
bukan senang nak buat kami gembira

there is few things can make us be with you guys

 see?
tak banyak pown kann..
kata orang,
if u love it, die for it
 
 GOOD LUCK BOYS