Thursday, 3 November 2011

what a girl really need..

    Stands for 5 C's
  • cash
  • credit card
  • career
  • car
  • condominium
Menggelabah tak?
demand kan..
itu la impian sebenar semua perempuan, tapi pada luaran nya laa..
but deep in our heart, we don't really need all that.
sebab harta ta membawa kebahagiaan pown kan.
sape yg ta na bahagia..
everyone deserve the better life.
tapi na cari yang membahagiakan tu yg susah.
memang susahh, sangat susah..
rasa nyer semua perempuan yang single akan rasa down gila bila mencecah umur 20 an ,
sebab ape?
sebab umur mcm ney rmai kawan n family da mula tanya macam2 pasal jodoh kan.
dan ape jawapan mereka?
relax la dulu, nak enjoy puas-puas dulu..
tapi hakikat nya diorg sendiri unhappy ngn hidup single cmtuw.
sunyi kowt..
perempuan memilih?
cuba tanya lelaki sekarang na girlfriend yg cmner..
salah perempuan jugak?
oke, kita fikir kan sama-sama yer..
actually, 5 C's tuw ta penting sgt pown, tp ada penting nye gak la, sikit..
hehe
this is what a girl really need and want..

     Teras 5 K

  • kasih sayang
  • kebahagiaan
  • kejujuran
  • keharmonian
  • kesetiaan
perempuan ney over ke?
kami  ney demand ke?
berat sangat ke ape yg kami nak  ney?
or we don't really deserve with what we want?
kalau hawa diciptakan dari tulang rusuk adam,
kenapa korg ta na diciptakan untuk membahagiakan kitorg kan?
renung-renungkan dan selamat beramal :)


1 comment: