Sunday, 13 November 2011

American new pop rock singer

Greyson Michael Chance
atau dikenali sebagai 

Greyson Chance

merupakan artis remaja pop rock america yang sedang meningkat naik.
dia mula terkenal selepas membuat persembahan di music festival yang ke-6 
dengan lagu Paparazi by Lady Gaga in his own version with piano.
btw he's an amazing singer and piano player
video dye terus mendapat perhatian kt YOUTUBE.
dan dengar citer, dye antara pencabar terdekat Justin Bieber selain Cody Simpson
nasib laa kaw Bieber..
pada AIM yg baru je lepas ney kan, this cute lil boy perform with piano and his voice was really good..
awesome kowt
dan yang paling awesome Najwa Latiff dapat perform ngan Greyson Chance
untung laa badan..
kan kan
gedebuk dapat hah..
*oke masih jeles neyy..
btw, masih belom terlambat na wish welcome to him.
bangga la plak tgok dye pegang flag Malaysia neyy
*alaa tomeyy tomeyy







Thursday, 3 November 2011

what a girl really need..

    Stands for 5 C's
  • cash
  • credit card
  • career
  • car
  • condominium
Menggelabah tak?
demand kan..
itu la impian sebenar semua perempuan, tapi pada luaran nya laa..
but deep in our heart, we don't really need all that.
sebab harta ta membawa kebahagiaan pown kan.
sape yg ta na bahagia..
everyone deserve the better life.
tapi na cari yang membahagiakan tu yg susah.
memang susahh, sangat susah..
rasa nyer semua perempuan yang single akan rasa down gila bila mencecah umur 20 an ,
sebab ape?
sebab umur mcm ney rmai kawan n family da mula tanya macam2 pasal jodoh kan.
dan ape jawapan mereka?
relax la dulu, nak enjoy puas-puas dulu..
tapi hakikat nya diorg sendiri unhappy ngn hidup single cmtuw.
sunyi kowt..
perempuan memilih?
cuba tanya lelaki sekarang na girlfriend yg cmner..
salah perempuan jugak?
oke, kita fikir kan sama-sama yer..
actually, 5 C's tuw ta penting sgt pown, tp ada penting nye gak la, sikit..
hehe
this is what a girl really need and want..

     Teras 5 K

  • kasih sayang
  • kebahagiaan
  • kejujuran
  • keharmonian
  • kesetiaan
perempuan ney over ke?
kami  ney demand ke?
berat sangat ke ape yg kami nak  ney?
or we don't really deserve with what we want?
kalau hawa diciptakan dari tulang rusuk adam,
kenapa korg ta na diciptakan untuk membahagiakan kitorg kan?
renung-renungkan dan selamat beramal :)


Wednesday, 2 November 2011

get well soon dhiya ..


my lil sis demam panass.
cian kan..
budak kecik ney paling jarang demam sebab dye sangat active.
btw, nama dye Dhiya Khalisah and she's seven yo.
kenapa dhiya jugak?
sebab i begging my mom na adek nama sama mcm i.
tuw la dapat dhiya..
ngee
tp perangai kami super duper different.
she's an very active girl, macam lelaki.
susah na dgr kata kami.
tapi kami sayang dye sangat taw.
sebab dye adek bongsu kami yg nakal dan manja.
 * tapi ibu ckp lagi  manje ank dara tua dye yg sowg neyy
ngee
get well soon dya :)
cepat pegi sekola, ta maw sakit2 ag..
akak sayang lisa taw :)

this is her paint..
and i used it as wallpaper to my lappy :)